New Staff Kitchen and Wys New Room.

Since Wy joined us he’s been living at the new centre in what will become Wilcos equipment fixing area and technical equipment storage area…..This was only to be temporary as we renovated the area that would be his long term room.

This was to be located at the back of the new dive centre next to the staff kitchen.  This really needed some work and a fair amount of imagination to see how it would look.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The priority was to get Wy settled however and first we needed to out in a window and some air and glass bricks.  Then of course we needed to build a wall and hang a door too.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

It sounds so simple but its taken hard work !  However we think it looks really good and was worth it and  Wy is very happy too!

 

 

More on the kitchen later……….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera